WHATSAPP BUURTPREVENTIE DORP HEUMEN
gallery/logo

SAMEN MET U HOUDEN WE HEUMEN VEILIG !!

 

BuurtWhatsApp Heumen bestaat uit vijf wijken. Drie in het dorp Heumen, (Heumen Noord, Heumen Midden, Heumen Zuid).

Twee wijken vallen buiten het dorp maar horen wel bij WhatsApp Buurtpreventie Heumen. (Heumen Vosseneind en Heumense deel Molenhoek). Elke wijk heeft een groepsapp met buurtbewoners en één of meerdere beheerders. De beheerders van de verschillende apps staan met elkaar in contact, zodat relevante informatie uit de ene wijk ook met de andere wijk gedeeld wordt. De gemeente Heumen, onze wijkagent Sylvia van de Logt, en woning coöperatie Oosterpoort ondersteunen dit initiatief.

Hier rechts ziet u de plattegrond van Heumen en omgeving. Deze kaart geeft precies aan waar de WhatsApp Buurtpreventies actief zijn. U kunt op de kaart in en uitzoomen. Om zo een beter beeld te krijgen, hoe groot de wijk is, en tot waar deze loopt.

Als u de wijk aanklikt die u wilt hebben, dan geeft deze de naam van de wijk, en welke straten er vertegenwoordigd zijn in die wijk. Verder kunt u zicht hieronder aanmelden, mocht u mee willen doen met de veiligheid in uw buurt.

DE INDELING VAN DORP HEUMEN

Voor het aanmelden in het gebied van Dorp Heumen, Vosseneind en Heumense deel Molenhoek

KLIK DAN HIER

 

Voor Malden ga naar WABP Malden.

Voor Overasselt ga naar WABP Overasselt.

Voor Molenhoek (Limburg) ga naar WABP Molenhoek.

INSTRUCTIES VOOR HET AANMELDEN

BUURTPREVENTIE'S GEMEENTE HEUMEN

De Gemeente Heumen telt vier Dorpskernen.

In ieder dorp is op dit moment een WhatsApp Buurtpreventie actief. Voor meer informatie over welke wijken in welke dorpen actief zijn (Klik hier).

PLATTEGROND INFORMATIE